AESOB'DAN ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI İÇİN AÇIKLAMA

AESOB

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Kahya,

           Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Kahya, "Yaklaşık 24 yılını siyasete vermiştir. Böyle bir cumhurbaşkanının seçilecek olması ülkenin durumu itibarıyla çok önemli olacak. Ortadoğu`da yaşananlar ortadadır. Böyle bir süreçte Erdoğan`ın aday olmasının güzel bir gelişme olacağını düşünüyorum" dedi.
           Kahya, yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesinin çok doğru bir karar olduğunu belirtti.
          Yıllarını siyasete vermiş bir siyasinin Cumhurbaşkanı adayı olmasının ülke ve millet için doğru karar olduğunu ifade eden Kahya, "Yıllardır siyasette var olmuş ve başarı göstermiş bir lider söz konusu. Millette yüksek bir değeri olan Erdoğan`ın siyasi tecrübesi cumhurbaşkanlığı için doğru bir karar olacaktır. Bu nedenle aday olması gayet doğru ve yerinde bir karardır. Adaylığı isabetli olmuştur. Çünkü Erdoğan`ın Cumhurbaşkanı olmasını isteyen çok ciddi bir kitle var. Seçimler karnesidir. Bu nedenle adaylığını açıklaması hayırlı bir karar olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü kazanacak olan milletimiz ve ülkemiz olacaktır inşallah" dedi.